Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vásárlóink véleménye a Sleepy Matracokról

 

"Tapasztalataim? Ha hanyatt fekszem a hátamat jól tartja. Ha oldalt (többségében, és aludni is oldalt szoktam) jól tartja a gerincemet. De még szokni kell. Reggel jól ébredek, de még jobban meg kell ezt figyelnem."

Kovács János

 "Tökéletes választás volt, az igényeinknek megfelelően. Végre kipihenten ébredünk a férjemmel minden reggel :)"

Szabolcs Józsa

"Tökéletes! Már az első alváskor is az volt, vártam a beígért hát- és derékfájást, de nem jelentkezett. úgy kemény matrac, hogy közben meg jó puha is, tán a memóriahab miatt. Nagyon szeretem."

Lőrincz Sándorné

 "Nem győzök elég hálás lenni Gabriella, hogy a Sleepy Silver matracot ajánlotta részemre. Tökéletes számomra. Szinte hihetetlen, hogy már első naptól kezdve kipihenten, az éjszakákat átaludva bírok reggel a vekkerre ébredni. Tiszta szívemből ajánlom fiataloknak és idősebbeknek egyaránt."

Aliczky Magdolna

 "Nem csak jól alszom, de kipihenten ébredek, csak ajánlani tudom " 

 Tripa Éva

 "Nagyon jól alszunk a matracon, azóta kipihentebbnek érezzük magunkat."

 Barta Edina

 "A megvásárolt Sleepy luxus Silver ProtektMemori Foam Ortopéd matraccal maximálisan elégedett vagyok, mert kényelmes és pihentető alvást biztosít.Jószívvel merem ajánlani, főleg derékfájósoknak, vagy gerincproblémával bajlódóknak! Sajnálom, hogy nem hamarabb találtam rá!"

Seres Tibor

 "Nagyon jó választás volt, és ami a legfontosabb, hogy a betegségemet leírva tudtak egy olyan matracot ajánlani ami megfelelt. Nem fáj semmim, kipihenten ébredek. Ezt a matracot csak ajánlani tudom."

Kőszegi Inka

 "Nem olyan rég óta használom de kimerem jelenteni hogy ezalatt az idő alatt sokkal jobban aludtam és ki pihentebben ébredtem! nem fáj semmim nem úgy mint a másik matracon , pedig az is gyógy matrac volt ,nem hajlik alattam nem marad meg fekvés helye ,stabil és rugalmas, nekem bevált bár féltem hogy csalódom mint a másikkal , de kellemes élmény ért és azóta nincs derék fájás és fáradság! ezért merem biztatni aki ilyet szeretne venni hogy gondolkodás nélkül vegye mert jól jár vele, fájdalom mentesen tud rajta jóízűt piheni !"

Nagy Péter

 "Mindenkinek ajánlom ,aki nyugodt alvást és a fáradt test kipihenését választja életében!"

Csicsai Mártonné

 "Az áruház választéka kitűnő, a kapcsolattartó nagyon kedves és szakmailag nagyon jó, közösen kerestünk megoldásokat a felmerült kérdéseimre!"

Lepesi Zoltán László

 "Hónapokig nézegettem, olvasgattam különböző matracokról. De vissza-vissza húzott valami az önökéhez. Komoly derékfájással éldegélek,nem volt mindegy, milyet veszek. Örömmel mondhatom,hogy 20 év után szeretek az ágyamban aludni, sőt heverészni,ami nagy dolog,mert korábban ébredés után kivetett az ágy magából,a fájdalmas csontjaim, izületeim miatt. Meg vagyok elégedve magammal, hogy nemhiába gondolkodtam ennyit.Na és persze a Sleepy Luxus Silver Protect Orthopéd Memory Foam Vákum Matraccal! Minden derékfájós embernek csak ajánlani tudom!"

Marosvári Zoltánné

 "Eddigi legkényelmesebb matrac,amin valaha is aludtam."

Kurucz Szilvia

 "Jó szívvel ajánlom ismerőseimnek a matracot,mert nagyon kényelmes, és pihentető alvást biztosít.Azt kaptuk, amire vágytunk.Köszönjük!"

  Horváth Dénesné

 "Nagyon kényelmes ,megtartja a formáját,nem süpped be. Azoknak ajánlanám akik kemény de mégis kényelmes matracot szeretnének."

Turóczi Árpádné

 "Tökéletes választás volt a sleepy silver matrac!Megszünt a reggeli hát es derék merevség! Alig várom az estét ,hogy lefeküdhessek,nagyon kényelmes!! már sokkal elöbb kellett volna beszerezni!Csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Lukácsné Müller Márta

 

 "Nagyon kényelmes,jó hely van rajta,tartja az ember gerincét,de a memóriahabnak köszönhetően nagyon jó fekvést biztosít.Bátran ajánlom mindenkinek.És mégegyszer köszönöm a kedvességüket!"

Soósné Horváth Edina

 

 Azt nyújtja a matrac, amit vártunk tőle. Biztosan ajánlani fogom!

 Süllei Zoltánné

 

 Teljesen új érzés reggelente fájós derék nélkül ébredni!

Dr Somogyi Gábor

 

 Minden ami az előzetes termék ajánlásokban szerepel az mind megfelel a valóságnak.!Gyors pontos kiszállítás és a csomagolás sem el hanyagolható.! Mindennel meg vagyok elégedve. További üzleti sikereket kívánok.!

Janeba Miklós

 

 Amilyen cėlból vásároltam, azt maximálisan betelhesítette. Alug vårom, hogy ujbôl ėjszaka legyen, mert nagyon jól kipihenem magam.

Mező Árpádné

Keresés