Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Sleepy Blog

Sleepy Blog

Készüljön a télre merino gyapjú ágyneművel!

A téli hideget senki sem szereti, hiszen megvan az a borzasztó tulajdonsága, hogy nem hagyja aludni az embert, a kellemetlen érzés újra meg újra felébreszt. Szerencsére a téli mínuszokra többféleképpen is fel lehet készülni, például be lehet szerezni egy vadonatúj merino gyapjú ágyneműt!

Miért érdemes gyapjú párnát használni a hagyományos toll, illetve szivacs helyett?

Ha valakinek azt mondjuk, válasszon magának párnát éjszakára, valószínűleg tollal töltöttet fog kérni, de a szivacspárnák is népszerűek mostanában.

Egyik sem véletlen, hiszen évtizedek, illetve évszázadok óta beváltak, de mindkettőnél van jobb: a gyapjú párna.

A gyapjú garnitúrák tulajdonságai Önt is álomba ringatják!

Az ágykeret minőségi, formatervezett és strapabíró, a matracon kényelmes fekvés esik, a hálószoba csendes és otthonos? Minden adott a jó alváshoz, de mégsem jön álom a szemére? Gyakran felébred éjszaka, nem érzi magát reggelente kipihentnek, és nem tudja mi hiányzik ahhoz, hogy végre igazán jót aludhasson?

A gyapjútakaró előnyeiről

Közeleg a tél, bármennyire is jó még az idő. A nyárnak vége, és ugyan az ősz még a langyos éjszakákról szól, de hamarosan szükség lesz olyan takaróra, ami alatt egész biztosan nem fázunk. Sokféle paplan közül választhat az, aki mostanában szeretné beszerezni a téli takaróját, ám a hagyományos, nem műanyag paplanok és takarók közül kiemelkedik a gyapjútakaró, mert számos előnnyel rendelkezik a többivel szemben.

 

Keresés